Kustbild Alf Sevastik

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östhammar och Kustbild Alf Sevastik är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Kustbild Alf Sevastik är ett av dem. Statusen för Kustbild Alf Sevastik är att Bolaget är aktivt.

Kustbild Alf Sevastik är ett Enskild firma och skapades 1989-12-11. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där företaget finns i jobbar för att företag som Kustbild Alf Sevastik ska trivas.

Kustbild Alf Sevastik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Östhammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Dokumentär- och portträttfotografering, bildförsäljning, konsultverksamhet, föreläsningar, utställningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kustbild Alf Sevastik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Kustbild Alf Sevastik och det finns flera företag som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Kustbild Alf Sevastik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0173-10129.

.

De som är på något sätt har med Kustbild Alf Sevastik är Sevastik, Alf Anastase John som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kustbild Alf Sevastik har 441228-XXXX som sitt organisationsnummer.