Gollo i Gimo Kommanditbolag

Uppsala län

Information

969701-7524 är organisationsnummer för bolaget Gollo i Gimo Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gollo i Gimo Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Östhammar som är den kommunen som Gollo i Gimo Kommanditbolag finns i.

Gollo i Gimo Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-10-27 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gollo i Gimo Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Gollo i Gimo Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Östhammar som också är .

Firmatecknare för Gollo i Gimo Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Gollo i Gimo Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0173-40066 eller genom brev på följande adress:
Himmelsv. 54, 743 35, Storvreta

Restaurang och pizzeria.

Det finns olika personer som har en koppling med Gollo i Gimo Kommanditbolag och det är Geyik, Ali Gül som är född 1970 och har titeln Komplementär, Tosun, Hanim som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare,