Upplands Jurist Forum Handelsbolag

Uppsala län

Information

Upplands Jurist Forum Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Östhammar. Det är nämligen den kommunen som Upplands Jurist Forum Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Upplands Jurist Forum Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1996-04-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lagman Lumbers v. 61, 443 34, Lerum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Upplands Jurist Forum Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0302-10252.

Östhammar arbetar för att bolag som Upplands Jurist Forum Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Upplands Jurist Forum Handelsbolag. Det finns flera bolag i Uppsala län.

Juridisk byrå. Juridiska tjänster utan begränsningar. Inkassoverksamhet. Inkluderande kreditupplysningar. Fakturaservice. Kravservice samt inkassoservice gentemot företagare. Fastighetsmäkleri, försäljning av fastigheter och bostadsrätts andelar samt ett utbud av avtalsrättsliga föreläsningar och kurser.

Firmatecknare för Upplands Jurist Forum Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Asklund, Marlene Viveka Maria.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Upplands Jurist Forum Handelsbolag och det är följande personer, Asklund, Marlene Viveka Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Upplands Jurist Forum Handelsbolag är 969625-8210.