Sanda Tapetserarverkstad Handelsbolag

Uppsala län

Information

I Östhammar finns det ett Handelsbolag som heter Sanda Tapetserarverkstad Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Sanda Tapetserarverkstad Handelsbolag i Uppsala län. Östhammar är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sanda Tapetserarverkstad Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1989-10-16 så har Sanda Tapetserarverkstad Handelsbolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sanda Tapetserarverkstad Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Sanda Tapetserarverkstad Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Pl 2603, 0 , Hargshamn. Vi ni istället prata med Sanda Tapetserarverkstad Handelsbolag så kan ni göra det på .

Tapetserarverkstad samt därmed förenlig verksamhet. Handel med tyger och möbler.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Skogestam, Kurt Åke som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Skogestam, Lilian Carita som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

; Bolagsmännen var för sig. .

Sanda Tapetserarverkstad Handelsbolag har 916671-7869 som sitt organisationsnummer.