Studio Håkan Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Östhammar och Studio Håkan Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Studio Håkan Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Studio Håkan Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Studio Håkan Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1987-06-05. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Studio Håkan Handelsbolag ska trivas.

Studio Håkan Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östhammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Ateljefotografering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Studio Håkan Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Studio Håkan Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Studio Håkan Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0173-12317.

; Bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Studio Håkan Handelsbolag är Källström, Heljä Tuulikki som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Källström, Håkan Martin som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Studio Håkan Handelsbolag har 916671-4866 som sitt organisationsnummer.