Byggvaror Bröderna Robertsson Handelsbolag

Uppsala län

Information

Byggvaror Bröderna Robertsson Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Byggvaror Bröderna Robertsson Handelsbolag finns. I Östhammar så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. Byggvaror Bröderna Robertsson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Byggvaror Bröderna Robertsson Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Byggvaror Bröderna Robertsson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0173-10225.

Östhammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Byggvaror Bröderna Robertsson Handelsbolag har idag 916513-2839 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Byggvaror Bröderna Robertsson Handelsbolag

Handel med byggvaror, byggnadskonstruktioner, inredning och inredningsdetaljer.

I Byggvaror Bröderna Robertsson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Robertsson, Arvid Robert som är född 1923 och har titeln Bolagsman, Robertsson, Bror Artur som är född 1927 och har titeln Bolagsman, .