Handelsbolaget Roson & Co

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Östhammar och Handelsbolaget Roson & Co är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Roson & Co är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Roson & Co är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Roson & Co är ett Handelsbolag och skapades 1984-05-29. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Roson & Co ska trivas.

I Östhammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av och reparation av däck, motorsågar, oljor och reservdelar. Reparation av bilar och traktorer. Solarium samt jordgubbsodling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Roson & Co är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Handelsbolaget Roson & Co och det finns flera företag som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Roson & Co så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0174-10732.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Roson & Co är Andersson, Harald Roine som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Andersson, Ingrid Gunilla Margareta som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Roson & Co har 916512-0776 som sitt organisationsnummer.