Stiftelsen "Kontakten" med firma S E P Elektronik

Uppsala län

Information

I Östhammar finns det ett Stiftelse som heter Stiftelsen "Kontakten" med firma S E P Elektronik. Det finns flera verksamheter som liknar Stiftelsen "Kontakten" med firma S E P Elektronik i Uppsala län. Östhammar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Stiftelsen "Kontakten" med firma S E P Elektronik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 1994-02-18 så har Stiftelsen "Kontakten" med firma S E P Elektronik varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Stiftelsen "Kontakten" med firma S E P Elektronik och det finns fler verksamheter som är det i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Stiftelsen "Kontakten" med firma S E P Elektronik så kan man gör det genom att posta ett brev till Västerbyn 3180, 742 97, Gräsö. Vi ni istället prata med Stiftelsen "Kontakten" med firma S E P Elektronik så kan ni göra det på 070-6450988.

Tillverkning av elektronikprodukter och montering av mönsterkort samt inköp av elektronikkomponenter och därmed förenlig versamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Seth Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Stiftelsens firma tecknas av styrelsen. .

Stiftelsen "Kontakten" med firma S E P Elektronik har 817301-3882 som sitt organisationsnummer.