Österbybruks Fastighetsservice

Uppsala län

Information

800311-XXXX är organisationsnummer för bolaget Österbybruks Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Österbybruks Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östhammar som är den kommunen som Österbybruks Fastighetsservice finns i.

Österbybruks Fastighetsservice har varit registrerat sedan 2005-07-04 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Österbybruks Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Österbybruks Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Östhammar som också är .

Firmatecknare för Österbybruks Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Österbybruks Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 070-4225782 eller genom brev på följande adress:

Bygg och saneringsentreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med Österbybruks Fastighetsservice och det är Rosenius, Jon Kristoffer som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,