K Holmgren Rörmontage

Uppsala län

Information

780814-XXXX är organisationsnummer för företaget K Holmgren Rörmontage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K Holmgren Rörmontage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östhammar som är den kommunen som K Holmgren Rörmontage finns i.

K Holmgren Rörmontage har varit registrerat sedan 2006-05-30 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för K Holmgren Rörmontage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

K Holmgren Rörmontage är och det finns flera bolag i Östhammar som också är .

Firmatecknare för K Holmgren Rörmontage är följande:

Vill ni komma i kontakt med K Holmgren Rörmontage så kan ni göra det på telefon genom 0173-46507 eller genom brev på följande adress:

Installering av industrirörsystem (VVS).

Det finns olika personer som har en koppling med K Holmgren Rörmontage och det är Holmgren, Karl Kenneth Daniel som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,