Globikes Motorcirkus

Uppsala län

Information

760113-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Globikes Motorcirkus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Globikes Motorcirkus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östhammar som är den kommunen som Globikes Motorcirkus finns i.

Globikes Motorcirkus har varit registrerat sedan 2000-05-23 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-06-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Globikes Motorcirkus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Globikes Motorcirkus är och det finns flera verksamheter i Östhammar som också är .

Firmatecknare för Globikes Motorcirkus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Globikes Motorcirkus så kan ni göra det på telefon genom 070-7711599 eller genom brev på följande adress:

Motorcirkus föreställningar med motorcyklar. Balkonginglasning, montering och fönster och fasadbeklädnad arbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Globikes Motorcirkus och det är Svantesson, Magnus Oskar som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,