Östhammar Jonebergs Gård 1:1

Uppsala län

Information

Östhammar Jonebergs Gård 1:1 hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Östhammar Jonebergs Gård 1:1 finns. I Östhammar så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Östhammar Jonebergs Gård 1:1 tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Östhammar Jonebergs Gård 1:1 har haft sedan 2005-08-01. Östhammar Jonebergs Gård 1:1 har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Östhammar Jonebergs Gård 1:1 så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Östhammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Östhammar Jonebergs Gård 1:1 har idag 751027-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Östhammar Jonebergs Gård 1:1

Ridverksamhet Inakordering av hästar Försäljning av hästar Konsult inom häst och djurvård Försäljning av kläder Försäljning av lättare förtäring.

I Östhammar Jonebergs Gård 1:1 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosqvist, Jenny Elisabeth som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .