Konsult Torbjörn Nilsson

Uppsala län

Information

730711-XXXX är organisationsnummer för företaget Konsult Torbjörn Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsult Torbjörn Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östhammar som är den kommunen som Konsult Torbjörn Nilsson finns i.

Konsult Torbjörn Nilsson har varit registrerat sedan 2005-04-06 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsult Torbjörn Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

Konsult Torbjörn Nilsson är och det finns flera bolag i Östhammar som också är .

Firmatecknare för Konsult Torbjörn Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Konsult Torbjörn Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 070-9778444 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom programering och systemarkitektur, konsultverksamhet inom elektronisk utveckling och reparation. Formgivning och tryckeri tjänster, bokföring och fakturering- stjänster. Evenemang, uthyrning och försäljning av rörande extremsporter. Specialutveckling av elektronisk utrustning såsom sterodelar, mp3-speare, mobiltelefoner, spelkonsoler, kareokiemaskiner, mätutrustning och verktyg före reparation av elektronik. Försäljning av dator komponenter såsom minnen, moderkort, hårddiskar. Samt elektroniska komponenenter såsom kretskorts tillverkning och försäljning, även enskilda kompon- enter såsom mikrodatorer, transistorer, kondensatorer, resisto- rer.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsult Torbjörn Nilsson och det är Nilsson, Ulf Torbjörn som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,