Bostadsrättsföreningen Amerika

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Bostadsrättsföreningen Amerika. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Östhammar här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Amerika tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Östhammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Amerika är ej momsregistretat och har organisationsnummer 717600-3601.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0173-40270 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Amerika på följande adress Köpmang. 4 D, 747 43, Gimo.

Bostadsrättsföreningen Amerika är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Amerika så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Johansson, Marianne Gertrud Agneta som är född 1945 och har titeln Suppleant . Larsson, Bernt Ove som är född 1949 och har titeln Suppleant , Nyysti, Irma Anneli som är född 1949 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att uppföra, besitta och förvalta bostadshus, beläget i Gimo, Olands kommun, Uppsala län, för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter för obegränsad tid.