Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2

Uppsala län

Information

Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 är en verksamhet som finns i Östhammar. I Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alm, Per Hjalmar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Naeslund, Lennart Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Trana, Jan-Erik Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Jenny Sofia som är född 1980 och har titeln Suppleant, Lundmark, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 på telefon 0173-10442.

Föreningen har till ändamål att uppföra, besitta och förvalta bostadshus, beläget å tomterna nr 2 och i kv. Vintervägen i Östhammar, för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter, under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Östhammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Vintervägen nr 2 har 714400-1869 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.