Acantus - en Lisa för kropp & själ

Uppsala län

Information

Acantus - en Lisa för kropp & själ hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Acantus - en Lisa för kropp & själ finns. I Östhammar så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Acantus - en Lisa för kropp & själ tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Acantus - en Lisa för kropp & själ har haft sedan 2004-06-03. Acantus - en Lisa för kropp & själ har funnits sedan och 2004-06-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Acantus - en Lisa för kropp & själ så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0173-12727.

Östhammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Acantus - en Lisa för kropp & själ har idag 710910-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Acantus - en Lisa för kropp & själ

Hälsopedagog främst med klassisk massage, triggerpunkter och stretching, energimassage, avslappning, stresshantering, HPB-hälsoprofilbedömning, PHP-personlig hälsoprofil, gympapass, vattengympa, friluftsaktiviteter, teambuilding grupputveckling, ergonomi, samtalsmetoder för personlig utveckling, inspirationsträffar-annorlunda kortföreläsningar, Kom igång grupper-fysisk aktivitet, individuellt upplägg - fysisk träning, mental träning, rörlighetsträning, kost och därmed förenlig verksamhet.

I Acantus - en Lisa för kropp & själ så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jepson, Lisa Maria som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .