Hårstrå't Åsa Svensson

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östhammar och Hårstrå't Åsa Svensson är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hårstrå't Åsa Svensson är ett av dem. Statusen för Hårstrå't Åsa Svensson är att Bolaget är aktivt.

Hårstrå't Åsa Svensson är ett Enskild firma och skapades 1991-01-07. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hårstrå't Åsa Svensson ska trivas.

Hårstrå't Åsa Svensson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östhammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisörverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hårstrå't Åsa Svensson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Hårstrå't Åsa Svensson och det finns flera verksamheter som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Hårstrå't Åsa Svensson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0173-12164.

.

De som är på något sätt har med Hårstrå't Åsa Svensson är Svensson, Åsa Carina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hårstrå't Åsa Svensson har 700430-XXXX som sitt organisationsnummer.