Intryck Information

Uppsala län

Information

680401-XXXX är organisationsnummer för företaget Intryck Information. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Intryck Information är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östhammar som är den kommunen som Intryck Information finns i.

Intryck Information har varit registrerat sedan 2001-03-28 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Intryck Information så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-20.

Intryck Information är och det finns flera bolag i Östhammar som också är .

Firmatecknare för Intryck Information är följande:

Vill ni komma i kontakt med Intryck Information så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Journalistisk och mediaproducerande verksamhet på frilans konsultbasis.

Det finns olika personer som har en koppling med Intryck Information och det är Holmberg, Folke Mikael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,