Söderby Bygg

Uppsala län

Information

660704-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Söderby Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderby Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östhammar som är den kommunen som Söderby Bygg finns i.

Söderby Bygg har varit registrerat sedan 2007-09-17 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderby Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-07.

Söderby Bygg är och det finns flera verksamheter i Östhammar som också är .

Firmatecknare för Söderby Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Söderby Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-3002422 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsföretag med entreprenadverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderby Bygg och det är Janse, Anund Carl Magnus Harald som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,